Szülői visszajelzések a bemutatóimról

 

“Fantasztikusan kreatív program, igazi szív előadóval!”

“Látványos és őszinte előadás professzionális módon bemutatva. Maximálisan támogatandó!”

“Felbecsülhetetlenül nagy “terhet” levesz a szülő válláról, amit valóban teherként él meg a szülő! Hálás köszönet mindenért!”

“Én is nagyon támogatom, fantasztikus élmény volt eddig minden lányomnak.”

“Nagyon szépen köszönöm a CIKLUS-SHOW-nak, hogy ilyen csodássá varázsolták a NŐ-ség fogalmát a lányom számára! Köszönöm Rozinak az áldozatos munkát!”

“Bizalmas hangulat, derűs légkör. Hálás vagyok érte!”

“Nagyon szimpatikus a Show-t tartó hölgy, Rozi, és maga a program is. Igazán pozitív benyomásom volt a szülői bemutató során. Biztos vagyok abban, hogy a lányok is élvezni fogják.”

“Nagyon tetszett az összefoglaló, a közvetlen, de pontos stílus, fogalmazás, előadás. Sok hasznos tudást kaptam én magam is, és nagyon örülök, hogy a gyermekem egy ilyen biztonságos és barátságos környezetben és módon tanulhatta meg azt, ami a szervezetében, testében történik. Külön hálás vagyok, hogy a testünk tisztelete, szeretete ekkora hangsúlyt kap! Biztos vagyok benne, hogy a legjobb helyen volt a gyermekem ebben a végtelenül fontos témában! Nagyon köszönöm! 🙂 ”

“A Ciklus-show nagyon jó. Nekünk, a nagylányunknak is élmény volt, csak ajánlani tudom.”

“Az előadás élményszerű és informatív volt, közvetített olyan tudást, amivel magam sem voltam tisztában.”

“Köszönöm, hogy a gyermekem részt vehetett egy ilyen foglalkozáson!”

“Nagyon tetszett az előadás módja, jól le van fordítva a gyerekek nyelvére. Én is sokat tanultam belőle.”

“Pozitív gondolatokat jelenített meg, és az élet szépségének tüntette fel a menzeszt, ezért számomra ez ‘biztonságban vagyok’ érzést ébresztett. Humoros is volt egyben. Nagyon köszönöm!”

“Nagyon kedves, megnyugtató előadás. Részletesen előadva, vicces asszociációval. Mindenkinek ajánlom, kötelezővé tenném!”

“Bárcsak lett volna ilyen az én időmben… 🙂 Csodás lehetőség, tudom, hogy sikeresen elér a lányom szívéig…”

“Megnyugtató volt az előadáson részt venni, fontos volt számomra, hogy lássam, miről és hogyan kapnak tájékoztatást a gyerekek. A foglalkozást vezetők pozitív személyisége és kedvessége is fontos. Köszönöm!”

“Nagyon barátságos és közvetlen hangulatú volt a foglalkozás. Vakon, megérzés alapján jöttünk el, és nem csalódtunk!”

“Az élményszerű “oktatás” szerintem mély nyomot hagy a lányokban. Bárcsak nekem is lehetett volna ebben részem lánykoromban!”

“A lányok arca sugárzó és érdeklődő volt. Oldott és barátságos légkör fogadott minket is.”

“Nagyon tetszett! Kézzelfogható, mégis elvont és lényegre törő előadás volt. Jó alap az otthoni beszélgetésekhez!”

“Megható is…”

“Külön köszönöm, hogy lányom ilyen jól érezte magát az ismeretlen környezetben! 🙂 ”

“Rendkívül interaktív, sok ingert megmozgat. Egymás tiszteletére, a másik nem tiszteletére is tanít, nem kényszerű oktatással, hanem játékosan.”

“Bensőséges és diszkrét bemutatás: nagy segítség a folyamat elfogadtatásához.”

“Nekünk már 4 gyermekünk jutott el ilyen foglalkozásra, és úgy érzem, ez nagyon jót tett mindegyiküknek. Először azt gondoltam, hogy 5. osztályban még korai, de már látom, hogy nem, főként a lányoknál. A legfontosabbnak érzem, hogy a saját további (és eddigi) életüket, és általában az életet jobban becsülik egy ilyen foglalkozás után.”

“Kedvességet tapasztaltam, jó légkört, szelídséget, egyszerre több érzékszervre hatást. Köszönöm!”

“A szervezés (időpont-egyeztetés, kommunikáció) és a lebonyolítás is nagyon barátságos, kellemes volt.”

“Nagyon fontosnak tartottam lányom életében, hogy kapjon (és ne csak tőlem) egy tájékoztatást. Az összefoglaló előadás remek volt! Nemcsak játékos, de “tudományos” is. A lányok hangulatát nézve, ők is remekül érezték magukat.”

“Varázslatos utazás! Lebilincselő és tanulságos.”

“Nagyon értékesnek találom a munkátokat! Az egyik legszebb/legjobb a megközelítés, az élet csodájának hangsúlyozására, és ezen keresztül testünk megismertetése.”

“A szimbólumokban való bemutatást külön jó ötletnek tartom. Így könnyebb otthon beszélni ezekről a természetes (és mégsem) dolgokról.”

“Nagyon tartalmas és mélyre hatónak tartom az előadást. Nagyon szeretem, hogy az élet szépségét és tiszteletét adjátok át gyermekeinknek.”

“Engem elvarázsolt. Átéltem több pillanat “csodáját”. Hiszem, hogy a szimbólumok és a megélés adja a legmélyebb ‘megértést’.”